Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
„Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa”
  • Magyar
  • In English
  • Español
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

 

nea 

 Szechenyi2020 logo

 

bort

 

Erasmus logo

letöltés

celteruletkatalogus

 hvs2011

naturamalogomod1

Dabas és Térsége Kézműves Egyesület

hvs2

Magyar Agrarkamara

vadonleso_large

oktkGPF_MEDOC
Kezdőlap
Banner
Lovas fogadók Európai Hálózata PDF Print E-mail

There are no translations available.

A Sevilla melletti területen működő  Bajo Guadalquivir (Adelquivir) tartományi Vidékfejlesztési Csoport, más spanyol és európai vidékfejlesztési szervezetek bevonásával irányítja azt az újító jellegű fejlesztést, amelynek célja a „Lovas fogadók Európai Hálózatának” létrehozása.

Ehhez a 2012-ig zajló projekthez több spanyol és európai társ-szervezet társult, úgy mint a Campiña-Los Alcores és Gran Vega (Sevilla), Campiña de Jerez, Litoral de la Janda y Costa Noroeste (Cádiz), Medinet (Baszkföld), Cederna (Navarra), Felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület (Magyarország), Adrepes (Portugália) és PAPAO - Normandia (Franciaország) fejlesztési csoportok.

Reményeik szerint, sikerül egy, a lovas sport köré szerveződő és a Bajo Guadalquivir tartomány, valamint minden résztvevő működési területén található, nemzeti örökségéhez köthető újszerű turisztikai kínálat létrehozása.

A program megvalósítása érdekében a Bajo Guadalquivir Vidékfejlesztési Csoport az ágazat fenntartható fejlesztésére,  és a lovas turizmussal kapcsolatos szolgáltatások minőségének javítására, valamint a lovasok és lovak elszállásolására alkalmas vidéki épületek felújítására irányuló tevékenységet folytat.

A projekt már folyamatban lévő tevékenységei közül kiemelnénk annak a tanulmánynak létrehozását, ami a lovas fogadók közti lovas utak nyomvonalait tartalmazná, valamint egy úttörő jellegű Lovas Út létrehozását különböző, a projektben együttműködők területein. Ezekhez hasonlóan várható, egy kétnyelvű (spanyol-angol) weblap létrehozása, amely megismertetné a projekt tartalmát az érdeklődőkkel, valamint segítségével különböző munka-ösztöndíjakra lehetne pályázni a lovas turizmussal kapcsolatos intézmények és cégek kínálatából; mindezen kívül terveik szerint kiadnak egy, a részt vevő területek Lovas Túraútvonalait és Lovas fogadóinak Európai Hálózatát tartalmazó szakmai kézikönyvet és a hozzá kapcsolódó reklám-anyagot.

forrás: http://www.utrempresa.com

Share
 

Vészhelyzetet hirdetett a kormány

LINC 2019 – Parnu, Észtország

Erasmus+ Catalyst International meeting Krakow 2018

Erasmus Catalyst 2017

HFS Fórumok

Minden jog fenntartva.
Az oldalainkon közölt tartalom újraközlése
és sokszorosítása csak tartalmi és formai
módosítás nélkül engedélyezett.

© Új Magyarország Vidékfejlesztési Program
Felelős szerkesztő: Rácz Judit, munkaszervezet vezető racz.judit@leaderkontakt.hu